Benne vagyunk a tévében! Friss bulinegyedes történetek innen is, onnan is

Oszd meg másokkal!

Desktop
Valószínűleg nem ez a legfrissebb kocsmatérkép
Valószínűleg nem ez a legfrissebb kocsmatérkép

Próbáljuk meg időrendi sorrendben? 

Majdnem két hete történt a nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel végződő "vendég-eltanácsolás", annyian, annyit foglalkoztak az esettel (persze, pro és kontra, vajon kinek lehet igaza?), hogy a Gozsdu szóvivője is elmondta az ügyben, ők mit gondolnak. 

"Az ilyen incidensek sajnos részei az éjszakai életnek" - talán ez tömören összefoglalva, de érdemes végighallgatni (kattintanotok kell, meg kivárni a reklám elejét, de még így is érdemes) - ez a link az ATV-hez.

És ahogy kerülnek elő a régebbi sérelmek, megszólalnak olyan vendégek, akik eddig nem tették, jönnek az új közleménynek is a Gozsdutól. 

A HVG kapta kézhez azt a közleményt, ami arra reagált, hogy biztonságiaknak tűnő férfiak vertek meg egy ötfős társaságot még januárban.

A közleményt nem szó szerint idézzük:

(Ezt figyeljétek!!) évente több millióan keresik fel a Gozsdut, előfordul, hogy egyesek alkoholos befolyásoltság alatt elvesztik maguk felett az önkontrollt, és felháborodást keltenek, veszélyesek lesznek a környezetükre, a többi kulturáltan viselkedő vendégre, illetve az itt dolgozókra... (Ebben a konkrét esetben) a résztvevők közül volt olyan, aki letolta nadrágját és nemiszervének mutogatásával zaklatta az említett hely vendégeit, agresszívan lépett fel a dolgozókkal szemben, köpködtek és megütötték a személyzetet. És hozzátették: a velük szerződésben álló biztonsági szolgálat csak a társasház közös tulajdonú területeire rendelkezik megbízással, az ominózus napon 5 fő teljesített szolgálatot az udvar bejáratainál, így „az (Index) cikkében említett 8-10 azonos ruházatú őr eleve nem lehetséges”.

És a végére a járdafestők, akik ezért hét órát töltöttek a rendőrségen:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek