Mosolyogj: jön a Google és újrafotózza Budapestet

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: brand trend
Fotó: brand trend

A Google bejelentette, hogy megkezdik a Street View, vagyis az Utcakép funkcióinak frissítését Magyarországon, melynek célja, hogy a Google Térkép naprakész legyen. A Google autói május 16-án indultak el a magyarországi utakon, hogy a korábban kihagyott régiókról fényképeket gyűjtsenek, valamint, hogy a meglévő helyszínekről készített felvételeket frissítsék.

 

Az Utcakép a Google térképszolgálgatásának része, már több mint 80 országban érhető el világszerte. A 360 fokban készített felvételek egy panorámakép-rendszert hoznak létre, így lesz "bejárható". 

A Magyarországon készült képek jónéhány évesek már, Budapest meg különösen sokat változott az elmúlt években, tényleg ideje frissíteni. Idén május második felében és egész júniusban találkozhattok a fotókat készítő autókkal (hogy pontosan mikor, azt persze nem árulták el.) A technikai érdekességekért érdemes elolvasni a HVG cikkét.)

(Próbáltatok már belülről meglesni híres helyeket? Ilyen a Parlament, a Halászbástya, a Dohány utcai zsinagóga például.) 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek