Továbbra is tilos az átjárás a Gozsdu-udvaron?

Oszd meg másokkal!

Desktop

Úgy látszik, nem változott a Gozsdu-udvar hozzáállása a területén sétifikáló nemkívánatos személyekkel kapcsolatban. 

Nincs még egy éve, hogy nagy nyilvánosságot kapott az, hogy származásra, megjelenésre szelektálnak az ott dologzó biztonsági őrök, ki mit csinálhat a "felségterületükön".

Akkor az üzemeltető az ígérte, hogy az őrszolgálatot ellátó cégtől azonnal írásos tájékoztatást kérnek, és kezdeményik az eset kivizsgálását, ami szerintük elszigetelt lehetett.

Most sikerült olyanba belekötniük, aki feljelentést is tett e miatt. Miklósi László, a Történelemtanárok Egyletének elnöke az alábbi bejegyzést tette közzé Facebook-oldalán:

"5 perc terror 
2017. december 2-án kb. 21.45-kor a parkolóházból a Gozsdu-udvaron keresztül mentem hazafelé. Kezemben egy üres autó ablakmosós flakon. Egy biztonsági őr jött hozzám és „Menjél kifelé!” felszólításokkal visszafelé lökdösött. Vagyis a bérelt parkolóhelyemről a lakásomba menet szabad mozgásomban korlátozott, lökdösött, folyamatosan tegezett egy biztonsági őr. Arra gondoltam, félreérti a helyzetet, megmutattam neki, hogy a nálam levő műanyag ablakmosó folyadékot tartalmazott. Erre nem reagált. Amikor azt mondtam, hívja oda a felettesét, azt állította, ő a főnök. Amikor a tulajdonost kértem, közölte ő a tulaj. Hiába mondtam, hogy hívjunk rendőrt. Csak többszöri hangos felszólításra, vette le rólam a kezét. Többszöri felszólításomra tegeződésből a „Menjük kifelé!” felszólításra váltott. Így haladtunk a Dob utca felé. Később kevéssé hallhatóan tegezve, vállalhatatlan stílusban szólt hozzám. A járókelők, a többi biztonsági őr semmit sem tett." 

Itt olvashatjátok aztán a többiek hozzászólását is.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek