Kérdeztétek: lomtalanítás a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop
forrás: sajto-foto.hu
forrás: sajto-foto.hu

Olvasónk kérdezett rá, vajon mikor lesz az éves szokásos lomtalanítás a kerületben? 

Gyors ellenőrzés, és a Fővárosi Közterület Fenntartó oldalán már megint csak húsz kerület időpontja van kinn, a hetedik már megint hiányzik. Mint tavaly is. Ígérik, hogy folyamatosan frissítik az időpontokat, de hát tavaly is rajtaütésszerűen, valamikor decemberben, az utolsó pillanatban szóltak. Hol van már az az idő, amikor május közepére előre lehetett tervezni, hogyan fogunk megszabadulni a  lomoktól. Ha valaki tudja, miért is van ez, szóljon.

(Nekünk párunknak itt a kiskörútnál rögtön egyből az jutott eszünkbe, hogy a mocsok nagy lomkupacok csak zavarnák szegény bulituristákat. A legjobb lenne semmikorse lomtalanítani, de egy évben egyszer muszáj, mert megígérték, így maradt az év legutolsó hónapja. ) 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek