Fotósétát tartanak a Kazinczy utcában

Oszd meg másokkal!

Desktop

Vasárnap, április 23-án délután (14-16 óráig) fotósétát szervez a Járókelő.hu. Az ügyes-bajos dolgok elintézésével foglalkozó oldal összefogott a Mapillary alkalmazással és megmutatják, hogyan készíthetünk mi is utcaképet a Mapillaryval. Kis csoportokban befotózzák a Szimpla Kert környéki utcákat. A részvételhez csak egy okostelefon kell, és az emlegetett Mapillary alkalmazást. Ha van 360°-os fényképezőnk vagy sportkameránk, azt is érdemes elvinni.

A résztvevőket frissítővel és szendviccsel vendégelik meg. Itt található az esemény Facebook-oldala.

Aki nem ismerné, a Járókelőről röviden annyit, hogy még 2012 óta segít a városlakóknak abban bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön. A Mapillaryvel pedig saját utcaképet készíthetünk, így örökíthetjük meg, hogyan néz ki egy utca. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek