Josef Wurm kiállításmegnyitó & Löve Icons

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Josef Wurm osztrák képzőművész 2014 óta él és alkot Budapesten. A Kisüzem régi és kedves vendége, akinek végre teret adhatunk képei bemutatásához. A megnyitót a Löve Icons zenekar kíséri.

A kiállításról:
Írásban egyedül Vonnegut tudta hozni, Philip K. Dick közelítette, Hunter S. Thompson pedig éppen eléggé szét volt csúszva. Josef Wurm a kronológia nélküli valóságot képes a képzőművészet nyelvén elemi erővel megfogalmazni. Mostani kiállítása szubjektív gyűjtemény a Kisüzemből, mitológiai, művészettörténeti, filozófiai összefüggésekbe illesztve, hogy a hely közönsége ténylegesen átélhesse, lássa, hol is van a "helyünk" ebben az egészben.

Josef kiállítását a Löve Icons grazi zenekar nyitja meg. A Kisüzem zenei világától kicsit szokatlan és nagyon izgalmas punk-rock-pszichedelik bandától energiabomba produkcióra számíthatunk!

A kiállítás március 6-ig megtekinthető.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek