Valamit valamiért (Ki ölte meg Marilyn Monroe-t?)

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

I.W.Scott pszicho-krimijében egy hónappal a színésznő halála után az FBI váratlanul nyomozni kezd. A megbízott ügynök és a Marilynt utoljára kezelő pszichiáter beszélgetéséből feltárul a világ leghíresebb színésznőjének magánélete. Felbukkannak azok a jelentős férfiak, akik a sorsát alapvetően meghatározták: Joe Di Maggio, Arthur Miller, Yves Montand és a Kennedy fivérek. Szerelem és féltékenység, hiúság és önzés, hatalom és szex, őszinteség és hazugságok. Vajon mi vezetett a tragikus végkifejlethez? A nyomozás utolsó, váratlan fordulata rádöbbent bennünket: milyen kiszolgáltatottak vagyunk a hatalom és politika önző és mocskos manipulációinak. 

Valamit valamiért, avagy ki ölte meg Marilyn Monroe-t?
(pszicho-krimi 2 részben)

RENDEZTE
Vas-Zoltán Iván

Marilyn Monroe - Fantoly Nikolett
Dr. Stephenson, pszichiáter - Zöld Csaba
FBI ügynök - Pásztor Tibor

Írta: I. W. Scott
Fordította: Rónai Péter
Jelmez: Húros Annamária
A rendező munkatársai:
Lakatos Gabriella
Dobszai Eszter
Kozma Andrea

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek