Levegőt - Mach András önálló estje

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

Belépőjegyek ára: elővételben 600 Ft, helyszínen: 1000 Ft

Mit tehet egy amatőr versmondó, ha a K11-től lehetőséget kap önálló estje megtartására? Örül is, de aggódik is, vajon lesz-e néhány verskedvelő, aki a bőséges pesti műsorkínálatból épp őrá kíváncsi? Talán az egy órában elhangzó tizenöt mű segíthet abban, hogy megmutassam, mit gondol egy mai polgár a világunkról, melyben néha oly nehéz eligazodnunk. Talán segítenek a költők műveikkel, akkor is, ha száz éve, akkor is, ha nemrég írták le gondolataikat, amiket magaménak érzek. Hadd álljon itt hívó szóként a nevük, és hadd bízzam benne, eljönnek/eljöttök meghallgatni, mi foglalkoztat bennünket manapság a közéletben, netán régebben született gondolatok tükrében is.

A szerzők névsora: Ady Endre, Bächer Iván, Csengey Dénes, Faludy György, József Attila, Orbán Ottó, Radnóti Miklós, Rakovszky Zsuzsa, Sumonyi Zoltán és Vas István.

Várunk mindenkit szeretettel!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek