A dizőz halála – Interaktív vacsoraszínház

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

Mindannyian álmodozunk és vágyakozunk egy olyan világba, melyben egészen mások lehetünk, mint akik valójában vagyunk. Ilyen hangulatot teremtettek régen az éjszakai lokálok, ahol a sötét és cigarettafüstös zugokban italt kortyolgatva csodálta a mulatni vágyó közönség a szubretteket, bűvészeket és illuzionistákat.

A revü világában feltűnő, különös és furcsa művészcsapattal – Káró Királlyal, a bűvésszel és illuzionistával, Bébikével, a szubrettel és Bellamie-val, a társulat vezetőjével – találkozhatunk mi is, ha A dizőz halála című vacsoraszínházat választjuk.

Vajon honnan jött, hogyan és miért kellett meghalni csodálatunk tárgyának? Miközben erre a kérdésre keressük a választ a művészek segítségével, érzelmekkel teli sanzonok csendülnek fel.

Bővebb információ: www.gyilkossagavacsoran.hu

--------------------------------------------

A program a vacsora elfogyasztása közben történik, időtartama kb. 3 óra.
A limitált részvétel regisztrációhoz kötött.
Érkezés 30 perccel a vacsora kezdete előtt.
A kötött menü miatt ételallergia, vegetáriánus étel igény regisztrációkor jelezhető.

Kezdés: 18.30 óra.

Jegyár:
4 fogásos vacsorával és 1 welcome itallal: 9.900 Ft/fő

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek