Senso Magico - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

 

A zenekart 2007 októberében Rota Francesco és Ujvári(Pipís) Péter alapította. 
A 2009-es évben már mintegy 20 koncertjük volt, klubokban, fesztiválokon, egyre növekvő SENSO-s táborral. 
A 2010-es év átalakításra késztette az együttest, többszöri tagcserékkel újult meg a SENSO és sikerült megtalálni az igazi stílust, hangzást, ami a SOUL és FUNKY zene közös határán húzódik. A fiúk egyénisége a FUNKY ritmusában, a SOUL zenére jellemző dallamvilággal és mondanivalóval teljesedik ki. A csapat célkitűzése olyan saját magyar nyelvű dalok alkotása, melyek méltóak a SOUL műfajának tengerentúli és angliai megteremtőihez. Koncertjeiken képzett zenészek mutatják be szerzeményeiket nemzetközi slágerekkel fűszerezve, aminek következtében mára a budapesti klubélet meghatározó alakjává vált. Színpadi megjelenésük a főtámogató GAS Jeans által maximálisan biztosított! Ezúton is KÖSZÖNJÜK!!! Jelenleg készül a 2. Nagylemez! Tagok: Rota Francesco: ének, gitár, zene, szöveg Marsal Ferenc (Fernando): billentyűk, zene Tusor Péter (Petrino): basszusgitár, zene Szalóczy Miklós (Nicolino): dobok
 
2013. január 17. csütörtök, 20.00
Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek