Kik kapják a kerületi elismeréseket?

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: hiszi-map.hu)

Most titeket kérdeznek: szerintetek ki tesz igazán a kerületért? Erzsébetváros önkormányzata jelöléseket vár a "Pro Urbe Erzsébetváros" és az "Erzsébetváros sportjáért" díjra, valamint az "Erzsébetváros Mestere" kitüntetésre.

A "Pro Urbe Erzsébetváros" díj adományozható olyan magánszemélynek, szervezetnek, aki/ami a kerület gazdasági, társadalmi fejlődésében, értékeinek bel-, és külföldi megismertetésében szereztek érdemeket.

Az "Erzsébetváros Sportjáért" díj adományozható olyan személynek vagy szervezetnek, aki/amely

  • a  VII. kerületi   testnevelés   és   sport   érdekében   kifejtett   példamutatóan eredményes tevékenységet végzett,  
  • kiemelkedő sportteljesítmény nyújtott vagy egész életmű elismerésre méltó;
  • nemzetközi eredményeket ért el, azt segítő tevékenységet látott el;
  • kiemelkedő munkát végzett az ifjúság testedzéséért és a diáksport szervezéséért, a kerület testnevelési és sportmozgalmának, feltételrendszerének anyagi támogatásáért, a kerület sportlétesítményeinek fejlesztéséért, fenntartásáért. 

Az "Erzsébetváros Mestere" kitüntetést pedig olyan kerületi mesteremberek kaphatják, akik legalább 15 éve végzik a kerületben kimagasló kisipari szakmai munkájukat, és ezzel öregbítik Erzsébetváros jóhírét. A jelöléshez 50 kerületi választó szavazata szükséges 

Minden esetben január 31-éig kell leadni a jelöléseket a polgármesterhez (1073 Budapest, Erzsébet krt.6. III. em., Polgármesteri Kabinet). További infoért az önkormányzati oldalt nézzétek meg.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?