Csinos új biciklilakatot kapott a kutyafuttató

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: FB, Klauzália
Kép: FB, Klauzália

A Klauzál téri futi kész. Csak nincs ünnepélyesen átadva. Addig ez a csinos lakat zárja el a kicsi és nagy kutyák, gazdik (valamint csövesek) elől.

Házirend az már van: ásni tilos. Mármint a kutyáknak, mert nem fogja bírni a csirkeháló, amit a kavicsok alá raktak. Hogy ne ássanak a kutyák. (Amúgy az ötlet jó, mert előbb utóbb, mégis gödrös lesz minden kutyafuttató. De az apró szemű fémháló, még ha éles-körmös mancsok nem is tépik föl, akkor is korrodál, és előbb-utóbb hegyes és rozsdás tüskék fognak előbújni a kavics alól.)

Optimális megoldás volna: megneveljük a kutyáinkat, szólunk neki, ha mégse fogadna szót, kicsit morogva visszatemetjük a gödröt.

Egyelőre nem lehet gyakorolni ezt, mert a lakat kizárja. 

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek