Idegenvezetők világnapja(i) - különleges belvárosi séták, történetek

Desktop

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Bevásárló- és Tematikus Utcák Menedzsmentje idén most hétvégén, február 21-24. között szervezi meg Budapesten az Idegenvezetők Világnapját. Az esemény keretében több napon keresztül budapesti idegenvezetők mutatják be az érdeklődők számára a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit.

Február 21-24. között gyalogos túrák, tematikus séták, tárlatvezetések, épületbejárások, múzeumlátogatások indulnak a város különböző pontjain. A programok térítésmentesen látogathatók (a fülesért, amiben hallod is rendesen, mit mond az idegenvezető, 450 forintot le kell szurkolni, erre számíts). A programokra előzetesen regisztrálni kell. 

Az összes, sokszor szokatlan témájú programot napokra lebontva innen tudod végigböngészni (van, amelyik már betelt, de egészen biztosan találsz még olyat, ami érdekel.)

A régvolt zsidónegyedet bemutató sétákra nemigen van már hely (próbáld meg azért), de ki is ruccanhatunk a "szomszédba", a belvárosban szecessziós túrára indulhatunk, vagy azzt is megtudhatjuk, Hauszmann a pesti oldal építészetéhez mit tett hozzá.

Terézvárosnak gazdag "nemzetiségi" története van, ott például a pesti bolgárok nyomába is eredhetsz akár.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek