Szereted a régi képeket? Most segíthetsz a Hungaricánának a feldolgozásban

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Hungaricana folyamatosan bővülő Képcsarnok szolgáltatása jelenleg 15 intézmény sok százezer képi dokumentumát adja közre, amelyek között a képeslapok és archív fotók mellett metszetek, sőt gigapixel felbontású festmények, falikárpitok is nagy számban megtalálhatóak.

Ezeknek a feldolgozása akkora munka, hogy az egyes képi dokumentumok térképen történő pontos elhelyezéséhez a ti segítségetekre is számítanak. Egy egyszerű és ingyenes regisztráció után közösségi munkában lehet csinálni. Azt szeretnék, ha az aktuális gyűjtemények minél hamarabb a lehető legteljesebb mértékben összekapcsolódnának a térképi alkalmazással, ezért versenyt is hirdetttek a felhasználók között. Akik az adott hónapban a legtöbb dokumentumot helyezik el pontosan a térképen, értékes nyereményben részesülnek.

A munkamenetről meg a nyereményekről is persze ezen az oldalon kapsz további tájékoztatást. Ha csak néha tudsz pár órát rászánni a dologra, az is nagy segítség.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek