Majd sátoros ünnepkor – gyere el a Madách térre, és nézd meg, milyen is az

Oszd meg másokkal!

Desktop

Különleges, részvételre hívó nagyvárosi sátoros fesztivállal indítja a Bálint Ház idei évadját, amely a zsidó közösség ősi hagyományát, a szukotot idézi. 

Szukot ünnepe arra az időszakra emlékeztet, amikor az Egyiptomból Izraelbe való sivatagi vándorlás során a zsidók sátrakban laktak és az isteni gondviselés tartotta őket életben. Évszázadokon át több vidám vallási szertartás, sok ének és tánc kísérte az örömünnepet, amely azúttal Budapest belvárosában sokszínű kulturális és közösségi programokkal várják sátraikba a látogatókat. 

A négynapos programsorozat keretében szukoti városfelfedező barangolások, kiállítások, koncert, filmvetítések, workshopok, gyerekprogramok, különleges szukoti stand-up és slam poetry produkciók is lesznek. 

A teljes programot itt nézheted meg. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek