Verseny utca és környéke, figyelem!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: Google maps
Kép: Google maps

Ha még nem tudatosult volna bennetek, mától egészen december végéig annyi a Verseny utcának.

A MÁV Budapest–Hatvan vasútvonal pályarekonstrukciója miatt február 4-től decemberig szünetel a vonatforgalom Pécel és Aszód között. Az InterCity vonatok helyett a Keleti pályaudvar melletti, Verseny utcából Hatvanig pótlóbuszok járnak.

Ez nektek azt jelenti, hogy a Verseny utca elejétől (Keleti pu. felől) a Jobbágy utcáig, mintegy 150 méteres szakaszon tilos a parkolás a jobb oldalon. Az itt parkoló járműveket a pótlóbuszok akadálytalan közlekedésének biztosítása érdekében elszállítják. A Verseny utca további szakaszán, illetve a Jobbágy utcában és a Murányi utcában a parkolás nincs korlátozva.

És ami talán még ennél is kényelmetlenebb, a buszokat üzemeltető szerint (az egész napos jövés.menésen kívül) a a normális üzemmenethez az is hozzátartozik,hogy a buszok fűtése, aztán meg nyáron a hűtése miatt ott járassák az ablakok alatt, a város közepén a motorokat.

Az első vonatpótló reggel 5.30-kor indul.

Itt van minden, fehéren-feketén. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek