Most még zűrösebb lesz a Hősök terénél autózni

Oszd meg másokkal!

Desktop

Május 11-e - péntek - késő estétől 14-e - hétfő - hajnalig nem lehet keresztezni a Dózsa György utat a Szondi utca–Gundel Károly út csomópontban, mert a Kispest-Angyalföld távhővezeték építési munkáit végzik. A forgalomkorlátozás miatt május 12-én és 13-án ezen a szakaszon terelt útvonalon közlekedik a 72-es trolibusz - írja a BKK.

A Szondi utcából érkező forgalom csak jobbra kanyarodhat a Dózsa György útra. Aki egyenesen a Városliget felé tartana, az a Hősök terén balra kanyarodva tud visszatérni eredeti útiránya felé.

A Gundel Károly úton érkező forgalom szintén csak jobbra kanyarodhat a Dózsa György útra. Aki egyenesen a belváros felé tartana, az a Podmaniczky utcai csomópontban balra kanyarodva tud visszatérni eredeti útiránya felé.

A forgalomkorlátozás miatt az Arany János utca irányába tartó 72-es trolibusz a Gundel Károly út–Dózsa György út–Podmaniczky utca útvonalon jár, ezért nem érinti a Honvédkórház (Hősök tere), a Rippl-Rónai utca és a Bajza utca megállóját.

A korlátozás miatt kis mértékben a Zugló vasútállomás (Hermina út) felé tartó trolibuszok útvonala is változik, azonban a járat ebben az irányban minden menetrend szerinti megállóját érinti.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?