Tömegközlekedés – e heti változások

Oszd meg másokkal!

Hétfő reggel 8:00-tól - július 20., 12:00-ig delegáció látogatása miatt a következő terelésekre, korlátozáskora számíthatunk a BKK Info szerint:

(Július 17. és 20. között Budapesten vendégeskedik Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök és felesége, a delegáció mozgása jár lezárásokkal, forgalomkorlátozásokkal, szóval az alábbi lista csak tervezet, ami bármikor változhat.)

Erzsébet/Deák tér környéke:

  • A 16-os és 105-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Deák Ferenc téri megállóját.

Az autóbuszok nem érintik az Erzsébet térnél lévő végállomást, helyette a Bajcsy-Zsilinszky úton át az Arany János utca M végállomásig közlekednek, és onnan is indulnak a Széll Kálmán tér M felé. Az autóbuszokra az Arany János utcánál és a Szent István Bazilikánál a 9-es autóbusz megállóiban (az Arany János utcánál csak a Kőbánya irányú megállóban), a Deák Ferenc tér mellett pedig a József Attila utcában lehet felszállni.

A 105-ös autóbusz útvonala csak az Apor Vilmos tér felé módosul, a járatra a Deák Ferenc térnél az Erzsébet tér melletti megálló helyett ideiglenesen a József Attila utcában lehet felszállni.

  • A 15-ös, 115-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Erzsébet tér, Hercegprímás utca, Hold utca (Belvárosi piac) megállót.

Az autóbuszok az angyalföldi végállomásaik felé a Deák Ferenc tér után a Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Honvéd utca – Báthory utca útvonalon közlekednek, és megállnak a 9-es busz itt található megállóiban (Szent István Bazilika, Arany János utca M).

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek