Közlekedési agyalás a bulinegyedben

Oszd meg másokkal!

Desktop

Érdekes javaslatokat olvastunk Belső-Erzsébetváros közlekedésének átalakítására. A cél az lenne, hogy egyes utcák, amelyek alkalmatlanok a nagy átvezető forgalom bonyolítására, mentesüljenek ez alól.

A hetesblog Erdős Zoltán közgazdász és urbanista, önkéntes városi közlekedéstervező javaslatait közölte. Az egyik javaslata az lenne, hogy a Kazinczy utca forgalmi iránya forduljon meg. Emellett – ahogy erre talán az önkormányzat is hajlik – süllyedő bójával korlátozná a forgalmat kizárólagosan a célforgalomra. Erdős még azt is javasolta, hogy a Klauzál tér küszöbön álló megújításakor a gyalogosoknak adná át a csarnok előtti térrészt, autók csak célforgalom esetén hajthatnának be.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek