Szombaton indul a fénytroli fotósmenete

Desktop
(forrás: hamster.blog.hu)

A karácsonyi fénytrolinak idén fotós járata is indul, a BKK december 20-án, szombaton 23 órakor indítja a Puskás Ferenc Stadion megállóból. Az ötletet persze a fényvillamos fotósmenete adta, az F jelzésű ZiU trolin mintegy 5300 LED-izzó ég majd. 

Jó nagy kört megy, viszont - mivel nosztalgiajárat - aznapi nosztalgia-napijeggyel lehet rajta utazni, ami 2000 forint, illetve gyerekeknek 1200 forint - írja a BKK.

A fénytroli fotósmenetének útvonala a következő lesz:

Puskás Ferenc Stadion M–Könyves K. krt.–Kőbányai út–83-as viszonylat (Orczy tér–Fővám tér M–Orczy tér)–Orczy tér–Kőbányai út–Könyves K. krt.–MTK-stadion–150 méter Vontatás–(garázsmeneti kiálló vezetéken) Könyves Kálmán krt.–Szörény utca–Százados út–Kerepesi út–(75-ös vonal) Ifjúság útja–Stefánia út–Ajtósi–Ötvenhatosok tere–74-es vonalán (Dózsa György úttól a Károly körút (Astoria M) érintésével vissza az Ötvenhatosok teréig), onnan a 75-ös vonalán a Jászai Mari tér érintésével az Ötvenhatosok teréig, majd a 79-esen a Keleti pályaudvar érintésével az Ötvenhatosok teréig vissza, utána a 78-as kiállási útvonalon a Dembinszky utca, balra Bethlen Gábor utca, a 78-ason Garay utcán át a Kossuth térig. Onnan vissza a 70-es vonalán Erzsébet királyné útja, aluljáróig, ahonnan a 70-es vonal garázsmenetben a Puskás Ferenc Stadionig. Majd a 77-es vonalán egy kör az Öv utca végállomáson át, visszafelé a Komócsy utcáig, onnan a 82-es vonalán az Örs vezér tere érintésével egy kör az Uzsoki utcai kórházig, vissza pedig az Egressy útig, ahonnan a 77-es vonalán a Puskás Ferenc Stadionig, és a Kerepesi út, Keleti pályaudvar M-nál végez.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?