Nyelvtanulás iskola mellett? Így könnyű!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Up2You)

Csalódott a nyelvtanfolyamokban, de luxusnak érzi a magántanárt? Szeretne nyelvet tanulni, de csak késő délután van ideje? Még mindig nem találta meg az ideális módszert? ... Létezik megoldás a személytelen csoportos tanfolyamok és a drága magántanítás között! Egyéni nyelvoktatás: az arany középút!

Az Ön célja, a Mi küldetésünk – szól az Up2You Nyelviskola szlogenje. Ez a mondat pontosan tükrözi a szellemiséget, a filozófiát, ami működését megalapozza. Az egyéni oktatási módszer középppontjában mindig a tanuló áll. Két legfontosabb eleme: a személyre szabott, névre szóló nyelvtanulási program és a rugalmas órarend. 

A módszer kétségkívül rendhagyó. Egyrészt azért, mert csoportok híján adott a lehetőség az egyedi igények előtérbe helyezésére. Mindenki saját nyelvtanulási programot kap már rögtön az első órán, amely alapján folyamatosan, lépésről lépésre követhető fejlődése, egészen az általa kitűzőtt célig (legyen az akár nyelvvizsga vagy a tökéletes kiejtés elsajátítása). Másrészt fix órarend helyett a tanulás teljesen rugalmas időbeosztásban zajlik, szintén úgy, ahogy a tanuló számára a legmegfelelőbb. Nyitvatartási időben bármikor és bármennyit lehet tanulni, hétköznaponként, iskola után, este 8 óráig. Maga a név is (Up2You) arról árulkodik, a tanulók nagy mértékben határozhatják meg saját maguk számára a tanulás mikéntjét (intenzitását, időpontját), az iskola pedig lehetőségei szerint alkalmazkodik, és biztosítja:

  •  a személyre szabott programot,
  •  az egyéni időbeosztást,
  •  a tanulást saját tempóban,
  •  a magántanári jellegű oktatást,
  •  akár korlátlan óraszámot,
  •  az azonnali kezdési lehetőséget,
  •  a havi konzultációkat
  •  és a kizárólagos tanári figyelmet.

A nyelviskolához egyértelműen hozzátartozik az a hangulat, légkör is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a nyelvtanulás ne megerőltető kihívás, hanem a látókör tágulása, egy kalandos utazás, a világ egy új szegletének megismerése legyen. És ami megkülönbözteti az Up2You-t a többi nyelviskolától. Az itt dolgozók csapata és az iskola maga is fiatal. Ennek következménye nem csupán a lendület és a kitartó lelkesedés, hanem az a szemléletmód is, amely megnyitja az eddig fel nem fedezett kapukat a nyelvtanulásban. 

Kiknek és miért? Egyetemistáknak, diákoknak, a munkaerőpiacra visszatérni vágyóknak, újdonsült szülőknek (gyermekmegőrző elérhető), elfoglalt
üzletembereknek, nyugdíjasoknak, leendő nyelvvizsgázóknak, külföldi munkavállalóknak, „hobbi-nyelvtanulóknak,” és a sort szinte a végtelenségig lehetne folytatni. Mindenkinek, akinek fontos a rugalmasság. Bárkinek, aki nem egy csoport névtelen tagja szeretne lenni, hanem a középpontban lévő ügyfél, akire odafigyelnek, és belépéskor néhány kedves szót is kap a frissítő limonádé mellé. Azoknak, akik tapasztalták, hogy a nyelvtanulás egyedi folyamat, és a személyes igények nem hagyhatók figyelmen kívül. Az iskolakezdéssel egyidőben a nyelvtanulásba is visszarázódni vágyóknak. És nem utolsó sorban, természetesen azoknak, akik mindeddig csak kacsintgattak a nyelvtanulás felé, de most végre ki is próbálnák!

Ingyenes próbaóra keretében, kötelezettség nélkül tesztelhető az Up2You egyéni oktatási módszere. Rövid szintfelmérő után kerül sor a tanfolyam menetének bemutatására, majd a próbaóra végén, konzultáció alapján áll össze a személyre szabott programterv. Az önfeledt hangulat és a közvetlen, baráti légkör nem hozzáadott érték, hanem az egyik legalapvetőbb elem – már csak ezért is érdemes ide ellátogatni! A nyelviskola a belvárosban található, az első, ingyenes alkalomra csupán egy bejelentkezés szükséges. Az Up2You munkatársai sok szeretettel várnak mindenkit, érdeklődő kérdésekre pedig szívesen válaszolnak telefonon és e-mailben egyaránt!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek