Legelő Salátabár

1072 Budapest, Dob u. 46/A. | +36-70-949-9997 | http://www.legelo.net

Oszd meg másokkal!

A Legelő Salátabár abból az egyszerű elgondolásból született meg, hogy megpróbáljunk valami egészségeset és finomat adni megfizethető áron mindazok számára, akiknek fontos a minőségi táplálkozás, esetleg kipróbálnák a salátázás újfajta élményét vagy egyszerűen csak unják már az egyhangú ételeket. 

 Körülnéztünk, és azt tapasztaltuk, hogy igazi salátázó, amely nem a klasszikus értelemben vett salátabár, szinte alig létezik Budapesten, annak ellenére, hogy nagy igény mutatkozik rá. Így elhatároztuk, hogy olyan vendéglátóhelyet nyitunk számotokra, mely a zöldségekre összpontosít, ugyanakkor nem csak a vegetáriánusoknak kínálja ételeit. 

A Legelő egy olyan hamisítatlan salátabár, amely széles választékban kínálja a salátákat, beleértve a nagy klasszikusokat is, de természetesen nem riad el az újításoktól sem. Fontosnak tartjuk, hogy valóban friss alapanyagokból, gyorsan készítsünk el olyan kreatív ételeket, melyek akár helyben fogyasztásra, akár házhoz szállításra is alkalmasak. A középpontban mindenképp a saláta áll!  Újításként lehetőséget adunk arra is, hogy ne csak előre összeállított ételeink közül tudjatok válogatni, hanem saját fantáziátok alapján egyedi salátákat alkothassatok. Ennek érdekében az alapanyagok széles választékát kínáljuk. Fontosnak tartjuk azt is, hogy bizonyos táplálék intoleranciában szenvedő és egyéb speciális étrendet követő vendégeinket is ki tudjuk szolgálni, így étlapunk kialakításához dietetikus segítségét kértük.  Tégy próbára minket, kóstolj meg valami újat és finomat, töltsd fel magad vitaminokkal! A Legelő csapata

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 22.00
Kedd10.00 – 22.00
Szerda10.00 – 22.00
Csütörtök10.00 – 22.00
Péntek10.00 – 22.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős
Utalványok, kártyák: Erzsébet-utalvány, Sodexo, Ticket Restaurant
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Vári Balázs
Telefon:+36-70-949-9997
Email:info@legelo.hu
Honlap:http://www.legelo.net
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Legel%C5%91-Sal%C3%A1tab%C3%A1r/217279895100294

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek