Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség

1074 Budapest, Dob u. 35. | +36-1-351-0524 | http://www.maoih.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ernyőszervezetünk a mai napig kiemelkedően fontos szerepet tölt be a magyar zsidó közösség életében. Elsődleges célunk a hazai vallásos zsidó élet feltételeinek biztosítása és folyamatos fejlesztése. Oktatási intézményeket tartunk fenn (bölcsőde, óvoda, iskola, gimnázium), tanulási lehetőséget biztosítunk minden korosztály számára, idősotthont, mikvét, zsinagógákat és imaházakat tartunk fenn a fővárosban és vidéken, valamint gondozzuk az orthodox temetőket. Nem utolsósorban biztosítjuk a kósersági feltételeket (kasrutot) a teljes magyar zsidóság és intézményrendszere számára.

Vallási intézményeink között szinte mindegyik hagyományos irányzat megtalálható: az ortodox, modern-ortodox, hászid közösségek egyaránt részei a vallásos zsidó életnek Magyarországon.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek