Garay Üzletközpont és Piac (Garay Center)

1076 Budapest, Garay tér 20. | +36-1-950-2187 | http://www.garaycenter.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Keleti pályaudvartól körülbelül öt perc sétára levő Garay tér több mint egy évszázada funkcionál a kiskereskedőknek portékájuk árusítására. A téren már a XX. század elejétől kezdve árusok kínálgatták áruikat. A piac olcsósága miatt nagy népszerűségnek örvendett, azonban a városvezetés az 1920-as évek táján úgy döntött, hogy a pokrócokon és a földön árusított termékek egészségügyileg nem megfelelőek, ezért bezáratta a piacot. A tér azonban nem maradt vásárhely nélkül, mivel 1931-ben megnyílt a Szabó Jenő építész és Krendsei Géza fővárosi műszaki tanácsos tervei alapján épült új piac.

Az épület 72 éven keresztül szolgálta a fővárost, 2003-ra azonban olyan rossz állapotba került, hogy a kerület önkormányzata testületileg a felújítás mellett döntött. Az önkormányzat legfőbb követelménye az volt, hogy a tér töltse be korábbi funkcióját, de egyben a XXI. század követelményeinek is megfeleljen.

Az új épület építési munkálatait 2005-ben kezdték meg, és 2008-ban adták át. A régi piactér helyén ma egy többfunkciós épület áll, melynek földalatti szintjén a régi piac zavartalanul üzemel, a földszinten pedig több lakossági szolgáltatást végző üzlet működik. Az első emeletet iroda helyiségek számára alakították ki, a második emelettől felfelé a négy bástyában pedig lakások épültek. Az összesen így hét szinttel rendelkező objektumhoz tartozik még egy háromszintes mélygarázs, amely a környék parkolási gondjait oldotta meg.

Üzletházunkban a klasszikus családi kisvállalkozásoktól a multinacionális cégek kínálatáig mindent megtalál. Földszinti üzleteink kétfrontúak, így az utcafront és az üzletház belső tere felől egyaránt megközelíthetőek. Kiemelt és akciós ajánlatokkal segítünk Önöknek abban, hogy a gondtalan vásárlás ne csak álom legyen.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat09.00 – 16.00

A vasárnapi nyitva tartás üzletenként eltérő. Kapunyitás 06.00, kapuzárás 22.00 órakor.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:Garay Centerben a parkolás 200 Ft/óra.
Egyéb utalványok, kártyák:Garay Kártya
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Üzemeltetési Iroda
Telefon:+36-1-950-2187
Email:office@garaycenter.hu
Honlap:http://www.garaycenter.hu
Facebook:https://www.facebook.com/GarayCenter
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.