Flying Bird Tea House

1072 Budapest, Nyár u. 10. | +36-70-357-9371 | http://flyingbirdteahouse.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Teaboltunkat a hatalmas kínai teapiacokon megbúvó apró üzletek ihlették, ahol kedves emberek ezerféle tea mellett ücsörögve kóstoltatják végig az érdeklődővel a világ legfinomabb teáit. Szeretnénk, ha nálunk is minél többen megismerhetnék ezeket a kivételes ízeket, és hozzájárulhatnánk az igényes teázás elterjedéséhez.

Teakereskedésünk nem általános értelemben vett üzlet, inkább a tea kedvelőinek szánt felfedezőhely, ahol segítünk választani a tanácstalanoknak, de profik extra igényeit is megpróbáljuk kielégíteni. Elsősorban kóstolásra és csevegésre vagyunk berendezkedve, betérő barátainkkal megkóstoltatjuk teáinkat, megosztjuk teafőzési tapasztalatainkat és tanulunk egymástól.

Teakereskedésünkben közvetlenül a termelőktől származó, általunk kiválogatott fajták magasabb minőségi fokozatú teáit árusítjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy folyamatosan kutatva a piacot, izgalmas és kitűnő ízekkel gazdagítsuk kínálatunkat. Nálunk a vevő vendég, javaslataink alapján számos ízt kipróbálva kiválaszthatja, milyen fajtájú és karakterű teákat fogyaszt legszívesebben. Boltunkban a fehér, sárga, zöld, oolong, vörös, fekete és puerh teákon kívül megannyi különlegességet kínálunk vásárlóinknak.

Nyitvatartás:

Hétfő11.00 – 21.00
Kedd11.00 – 21.00
Szerda11.00 – 21.00
Csütörtök11.00 – 21.00
Péntek11.00 – 21.00
Szombat14.00 – 21.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.