Pest-Budai Árverezőház

1073 Budapest, Erzsébet körút 37. I. em. 11. | +36-1-201-6694 | http://bedo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ami Önnek lom, a gyűjtőknek álom... Legyen az bélyeg, papír- és fémpénz, kitüntetés, festmények, könyvek, fotók, papírrégiség, plakát, értékpapír, porcelán, műtárgy, stb... Ne dobjon ki semmit! Vállaljuk megunt, megörökölt tárgyai árverési értékesítését ingyenes felméréssel, ingyenes elszállítással! Kizárólag az eladott tételek után számítunk fel árverési jutalékot.
Az Árverés 90 Bt. minden hónap második csütörtökön könyv és kézirat, harmadik csütörtökön műtárgy, utolsó csütörtökön papírrégiség, utolsó előtti pénteken filatélia és értékjegy, utolsó pénteken numizmatika és militária árverést tart.
A havi rendszeres árveréseken kívül negyedévenként külön képes levelezőlap árveréseket is szervez. A konkrét időpontokról az árverési naptárban tájékozódhat.
A fentieken kívül mint hivatásszerűen árverésekkel foglalkozó cég, több éves gyakorlatunknak megfelelően (több mint 500 árverés, 5 éves Bírósági Árverési Csarnok működtetés) ingatlan, ingóság, zálogjogi, közraktári... és bármely más speciális árverés szervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 17.30
Kedd10.00 – 17.30
Szerda10.00 – 17.30
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 17.30

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bedő József árverési biztos - Árverés 90 Bt.
Telefon:+36-1-201-6694
Email:arverezohaz@bedo.hu, papirregiseg@bedo.hu
Honlap:http://bedo.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/Arverezohaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek