Penna-Európa Fordítóiroda

1078 Budapest, István u. 5. fszt. 10. | +36-1-321-6606, +36-30-992-6110, +36-30-242-2104 | https://www.penna.hu
Desktop

A Penna-Európa ügyfeleinek fordítási, tolmács és nyelvoktatási szolgáltatásokat nyújt.

Ha fordítási feladattal bíz meg minket, mi garantáljuk a gyorsaságot, és azt, hogy a lefordított szövegek minden szempontból pontosak és helyesek legyenek. A fordításokat mindig precízen és a kért formátumban és módon juttatjuk vissza ügyfeleinknek. Sokszor bizonyított tolmácsaink segítségével pedig zökkenőmentesen bonyolíthat le rendezvényeket, tárgyalásokat vagy konferenciákat.

A fordítás és a tolmácsolás bizalmi munka és ezért célunk, hogy ügyfeleinkkel minél szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki, és így a lehető legmélyebben megismerhessük tevékenységüket és a cégükre jellemző nyelvezetet.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ha Ön elhatározza, hogy megtanul egy idegen nyelvet, akkor az általános készségeken túl sokszor egy szakterület sajátos nyelvezetét is szeretné elsajátítani (informatika, jog, gazdaság, stb.). Nyelvoktatási szolgáltatásunk igénybevételével erre lehetősége nyílik.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Penna-Európa Fordító és Oktató Kft.
Telefon:+36-1-321-6606, +36-30-992-6110, +36-30-242-2104
Email:translations@penna.hu
Honlap:https://www.penna.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek