KukTanoda Gyermek Főzőiskola

1071 Budapest, Damjanich u. 11-15. | +36-70-639-2864 | http://kuktanoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gasztrokaland gyermekeknek 6-tól 16 éves korig.

A KukTanoda Gyermek Főzőiskola 2010 februárjában nyitotta meg kapuit  Miután akkor még nem fogadtak a főzőiskolák gyerekeket, kedvet kaptunk hozzá, hogy létrehozzunk egy ilyen helyet, ahol a gyermekek játszva tanulnak főzni, ahová meghívhatják barátaikat egy főzőpartira, ahol a nyári szünetben, táborainkban elmélyülhetnek jobban is a gasztronómia színes világában. 2010 áprilisában, az újonnan kialakított 110 nm-es konyhánkban, már el is kezdtük működésünket. Azóta több ezer gyermek fordult meg nálunk és legnagyobb örömünkre, nagyon sokan visszatérnek évről évre hozzánk. Van, aki már a kisebb testvérét is megfertőzte a KukTanodával.

Olyan helyet akartunk csinálni, ahová szívesen küldenénk a saját gyermekeinket is, ahol otthonosan mozognak a gyermekek, figyelnek rájuk, beszélgetnek velük. Munkatársainkat is mindig így választottuk ki: első és legfontosabb szempont a gyerekszeretet, a türelem, a tisztelet és csak ezután következik a főzőtudomány.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.