Konemara Consulting

1074 Budapest, Rákóczi út 30. | +36-20-546-7347 | http://www.konemara.hu
Desktop

Szolgáltatásainkkal, termékeinkkel arra törekszünk, hogy Ügyfeleinket stabil piaci pozícióhoz juttassuk, illetve, hogy ebben segítségükre legyünk. Elvárásaikra korszerű, alaposan tervezett megoldásokkal, termékekkel válaszolunk. Komplex szolgáltatásban gondolkodunk: hisszük, hogy egy többfázisú projekt akkor van jó kezekben, ha annak minden elemét, lépését egy szellemi műhelyben valósítjuk meg. Klienseink joggal várják el, hogy amennyiben minket választanak, nekik semmilyen részletre ne legyen gondjuk, és kerek egész megoldásainkkal segítsük üzletmenetük fejlesztését. Mi, a Konemaránál ezt tarjuk legfőbb feladatunknak, és ennek teszünk eleget számos sikeres projekttel a hátunk mögött.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-546-7347
Email:info@konemara.hu
Honlap:http://www.konemara.hu

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek