Intráda Kft.

1074 Budapest, Dob u. 53. | +36-1-256-6063 | http://www.intrada.hu
Desktop

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy a gazdálkodók részére minden részletre kiterjedő komplex könyvviteli szolgáltatást nyújtson.

Célunk: a feldolgozott számlák alapján folyamatos tájékoztatásnyújtás az eredményességről, a várható adó- és járulék terhekről. A törvények betartása mellett megtaláljuk az adó minimalizálást.
Érdekünk, hogy hosszútávú és erdeményes munkakapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, akik elégedettek szolgáltatásainkkal. Ehhez segítenek regisztrált munkatársaink, valamint a sok éves és számos területen szerzett szakmai jártasság. A sok éves tapasztalat biztosítja hogy szolgáltatásunkat igen széles körben veszik igénybe ügyfeleink. Amivel igazán kitűnünk, az az ügyfélközpontú gondolkodásmód, és szolgáltatások: Rugalmas ügyviteli rendszer, az adatok "házhoz szállítása" igény szerint, teljes körű jogi háttér biztosítása, felelősség biztosítás

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-256-6063
Email:info@intrada.hu
Honlap:http://www.intrada.hu

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek