Oszd meg másokkal!

Desktop

A HellóAnyu! maximálisan baba-, mama- és családbarát kulturális közösségi tér és ökokávézó a belvárosban.

A Hellóanyu! egyrészt ideális találkozóhely a csecsemőkkel, kisgyermekekkel otthon lévő kismamák számára, másfelől babákkal is látogatható rendezvényeknek, beszélgető köröknek, munkaerőpiaci visszatérést vagy vállalkozásindítást támogató tréningeknek ad helyet, akár alternatív gyermekfelügyelet biztosításával.

Az ökokávézó kialakításában, működtetésében és kínálatában is kiemelt hangsúlyt fektetünk a környezetbarát szemléletre, amelybe beletartoznak a természetes alapanyagú, akár újrahasznosított bútorok, eszközök és játékok, az energiatakarékos és vegyszermentes üzemeltetés, az alapvetően szezonális, kíméletes eljárással termesztett, 50 km-es körzetből származó egészséges élelmiszerek és a környezettudatos életmódot támogató programok is.

A közösségi ökokávézó modellértékű családbarát munkahely is, ugyanis a kisgyermekes anyukák atipikus foglalkoztatási formákban dolgoznak.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat10.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-383-7211
Email:helloanyuteam@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/HelloAnyu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek