Fort-Bau Therm Kft.

1074 Budapest, Dohány u. 29. | +36-1-322-2745 | http://www.fortbautherm.hu
Desktop

A Fort-Bau Therm Kft. magántulajdonú vállalkozás, mely 1999-es alakulásától kezdve bizonyítja, hogy a Megrendelők legnagyobb megelégedése mellett a fokozódó piaci versenyben folyamatos fejlődéssel képes versenyben maradni és piaci pozícióját erősíteni.

Célunk meglévő, ill. leendő Megrendelőink állandó és még szélesebb körű kiszolgálása.

Az építkezés kezdetétől a kivitelezés végéig szorosan együttműködünk Megrendelőinkkel, követve minden egyedi igényt, szükség szerint szakmai tanácsokkal is ellátjuk.

Mindenben az elvárásoknak megfelelő technológiájú építési módot ajánljuk versenyképes áron és pontos teljesítési határidő mellett.

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-322-2745
Email:info@fortbautherm.hu
Honlap:http://www.fortbautherm.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek