Duna House - Damjanich utca

1071 Budapest, Damjanich u. 30. | +36-1-461-0242 | http://dh.hu/irodak/budapest-7-ker/damjanich-utca
Desktop

Damjanich utcai irodánk a Reif 2000 Kft-hez tartozik, amely 2005 óta a Duna House Hálózat része, ahol arany, ezüst, briliáns és platina fokozatú értékesítőink legnagyobb szakértelmükkel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Irodánk várja mindazon Ügyfeleinket, akik venni, eladni, bérelni vagy bérbe adni szeretnének. Irodánk széles körű kínálatából könnyedén kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő ingatlant. Professzionális csapatunk mind ebben, mind a hitelügyintézésében, mind pedig a jogi- és szakmai tanácsadásban készségesen segítségére lesz. Ingatlan irodánk főként a következő területeket fedi le: Király utca, Erzsébet körút és Rottenbiller utca közötti szakasza, Dózsa György út, Thököly út, Dózsa György út és Fiumei út közötti szakasza, Rákóczi út, Erzsébet körút. Forgalmas, ám nívós környék és ennek eredményeként az ingatlanok megközelíthetősége is kitűnő. Amennyiben szeretne mindent egy helyen könnyedén és egyszerűen elintézni, ezzel pénzt és időt megtakarítani Önmagának, akkor keresse fel irodánkat.

A VII. kerület rohamosan fejlődő része kitűnő befektetés és lakhelynek is ideális, hiszen folyamatosan készülnek el az újépítésű házak és a rehabilitáció is nagy ütemben zajlik. A látványos fejlődés az önkormányzat területein is látható, így az ingatlanárak és a környék egzisztenciális helyzete is nagymértékben nőtt. A továbbiakban pedig folyamatosan új projektek készülnek el.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek