Bóklászók

1077 Budapest, Rottenbiller u. 44. | +36-70-413-4765 | https://boklaszok.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Bóklászót azért hoztuk létre, hogy megismertethessük Budapest legkisebb kerületét, Erzsébetvárost. Mi, akik imádjuk ezt a kerületet, hisszük és bizonyítjuk is, hogy megengedő túlzással, Budapest és a magyar kultúra életében egy sereg dolog innen indult útjára. Igen, Erzsébetváros valóban Budapest legkisebb kerülete, mégis annyi mindent, és mindenkit adott a városnak, az országnak és a világnak. Rejtelmekkel, titkokkal, csodákkal teli ez a városrész, amelynek egy részéről azt mondogatjuk, hogy zsidó negyed, azt azonban már kevesebben tudják, mit is jelent ez valójában. Erzsébetváros megunhatatlanul tárja fel titkait, mi pedig szorgalmasan keressük ezeket, hogy megmutathassuk. Erzsébetváros bejárható és belátható, kicsi és emberszabású. Azt gondoljuk, hogy alaposan ismerjük, hisszük, hogy szinte kimeríthetetlenek ez itteni történetek, így nem törekszünk arra, hogy megmutassuk a főváros más részeit. Azt majd megteszik mások.

https://boklaszok.hu

Nyitvatartás:

Kizárólag honlapon, facebookon, emailen és telefonon!

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolási megjegyzés:Nincs szükség parkolásra, mert sétálunk.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Molnár Márta
Telefon:+36-70-413-4765
Email:info@boklaszok.hu
Honlap:https://boklaszok.hu
Facebook:https://www.facebook.com/boklaszok
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek