Avant'Garden

1072 Budapest, Nagy Diófa u. 6. fszt. 6. | +36-20-348-4324 | http://www.avangarden.hu
Desktop

A kerttervezés és kertépítészet célja: a lakótér kiterjesztése a szabad ég alá, egy új teret alkotva a telekhatárokon belül esztétikus, örömteli, hasznos környezetként. Egyszerre művészet és tudomány a szakmám, amit elhivatottan alkotok meg. A kert a természettel való játék, egy darabka épített táj, ami nem tárgy, hanem egy folyamatosan változó, megújuló tér, amibe a belépő - világunktól megfáradt - ember megnyugvást, élvezetet és szórakozást talál.

Cégem, a Coloor Bt. építőköveit több mint tíz éves szakmai tanulmányokra és nemzetközi gyakorlatokra alapozva fektettem le. Fő profilunk a kerttervezés, a kertépítés, az automata öntözőrendszerek telepítése és a kertfenntartás: elsősorban családi házak, nyaralók, hotelek számára nyújtunk teljes szolgáltatást a tervezéstől a kivitelezésig.

2012-ben hagyományteremtő jelleggel gerillakertészkedést kezdtem el szervezni és lebonyolítani közparkokban, hogy mindenki számára tisztábbá, szebbé tegyük önkéntes munkával a tereket, ezzel is kellemesebb érzést keltve a parklátogatók, turisták és közlekedők számára.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Heffler Imre Richárd kerttervező
Telefon:+36-20-348-4324
Email:avantgarden.info@gmail.com
Honlap:http://www.avangarden.hu
Facebook:http://www.facebook.com/AvantGarden.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.