AgiSzabo Photography

1071 Budapest, Damjanich u. 26. | +36-30-394-7274 | http://www.agiszabo.hu
Desktop

Kisbabát vártok. Megszületik. Felnő. Tudod, érzed a zsigereidben: megállítanád az időt. Ezért fotózol magad is.

Felötlik benned az is, de jó lenne, ha egy külső személő is megmutatná, milyenek vagytok most, hogyan éltek, hogyan szerettek. Készüljenek olyan képek, ahol mindannyian rajta vagytok.

Ezért profi fotóst keresel. Körülnézel, van miből válogatni, Díszletekre bukkansz, jelmezekre, berendezett stúdiókra.

Érzed, hogy te valami mást szeretnél.

Valódibbat, igazibbat. Életszagút. De mégis szépet, amit kitehetsz a falra vagy albumba rendezhetsz. Ekkor bukkansz rám.

Szíven üt az érzés: pont ilyesmit kerestél.

...mert a babafotók mindegyike otthon készült, meghitt, intim, biztonságos környezetben;

…a képeken szinte tapinthatóak az érzelmek, a család tagjai közötti erős kötelék, a szeretet, az egymás iránti rajongás. Nem tökéletesen beállított csoportképek ezek. Életképek inkább. Te is ezt szeretnéd megőrizni. A képeken nincs beállítva semmi és senki, nem tökéletesen szimmetrikusak, hanem egyszerűen csak olyanok, mint az élet maga: ebben rejlik a gyönyörűsége.

minden képről papírkép is készül, akár keretezve is. Neked is fontos ez, hogy ne csak egy számítógépes albumban pihenjenek.

Hétköznapi Portrék - Üzleti és NemCsakÜzleti Portréfotózás

Ha startupot, kézműves vállalkozást, szakértői, szabadúszói személyes márkát építesz és komolyan is gondolod, kell rólad egy profi fotó(sorozat).

A honlapodra, a közösségi oldalakhoz, a sajtómegjelenésekhez, prezentációkhoz.

Ugye nem akarsz soha többé remegve kutakodni a fotóid között, hogy egyet, óuramcsak egyet találj magadról, amin nem esküvői ruhában vagy egy vidám éjszakán kaptak le?

Bizonyos kor felett már nem engedheted meg magadnak, hogy szedett-vedett szelfikkel, ilyen-olyan portékkal jelenj meg a randioldalakon. Hiszen az utcára sem mész ki suhogós joggingban, ápolatlanul, ugye? Ugye? :)

Klasszikus és nem klasszikus üzleti portrék kisebb és nagyobb vállalkozásoknak, tanácsadóknak. Helyszínen vagy stúdióban.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szabó Ági
Telefon:+36-30-394-7274
Email:agi@agiszabo.hu
Honlap:http://www.agiszabo.hu
Facebook:http://www.facebook.com/agiszabo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.