Go Active Health Club - Gozsdu Udvar

1075 Budapest, Király u. 13. | +36-1-878-1302 | http://www.goactive.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Go Active Health Club filozófiája a sport integrálása a hétköznapi életbe. Az egészségünk és a jó közérzetünk megőrzése az élet összes területén meghatározó szerepet játszik.

A fizikai és a mentális egészség szorosan kapcsolódik , a megfelelő balancehoz mindkettőre szükség van. A minőségi sporttal és szabadidős programokkal eltöltött idő befolyásolja a társas kapcsolatainkat, a munkahelyen és az iskolában nyújtott teljesítményünket. Manapság divat sportolni és egészségesnek lenni, pedig ennek természetes a minőségi élet mindennapi tevékenységének része kéne, hogy legyen. A Go Active Health Club célja, hogy akár egyedül akár csoportosan, vagy az egész család számára minőségi és egészséges időtöltést biztosítson. Az órarendet és a programokat annak szellemében alakítottuk ki, hogy a család összes tagja számára azonos időben tudjunk programokat biztosítani. Kicsiknek és nagyoknak, időseknek és fiataloknak egyaránt kínálunk különböző intenzitású programokat. Évi 365 napos nyitvatartásunkkal, hetente több mint 140 csoportos óránkkal, személyi edzőinkkel, mindannyian azon dologozunk, hogy Önnek és szeretteinek biztosítsunk minden feltételt az egészséges életmód fenntartásához. Programunkban a pocakban növekvő gyermek és édesanyja számára ugyan úgy, mint az idős korosztály számára lehetőség van a széles palettáról választani.

Nyitvatartás:

Hétfő06.30 – 22.30
Kedd06.30 – 22.30
Szerda06.30 – 22.30
Csütörtök06.30 – 22.30
Péntek06.30 – 21.30
Szombat08.00 – 20.00
Vasárnap10.00 – 20.00

Órarend

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek