Rajkó-Talentum Alapfokú Művészeti Iskola, Zeneművészeti és Táncművészeti Szakgimnázium

1074 Budapest, Rottenbiller u. 16-22. | +36-1-321-4825 | http://www.rajko-talentum.hu, http://www.talentumiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Zene- és táncoktatás az alapoktól az OKJ-vizsgáig. Zenéből könnyűzene, jazz és természetesen klasszikus zene is válaszható műfaj. Zenetagozatainkon alap illetve középfokon a következő hangszerket tanulhatod: basszusgitár, brácsa, cimbalom, cselló, dob, ének, gitár, hegedű és zongora. Zeneovi teszi teljessé a zenei képzésünket.

Iskolánk 1991 óta működik. Működésének elsődleges célja a személyre szabott művészeti képzés mellett a nem pusztán tudásban, technikai felkészültségben, sokkal inkább a hozzáállásban megnyilvánuló profizmus közvetítése a tanulók felé. A diákok a többlépcsős képzés során a Zeneművészeti illetve a Táncművészeti Tagozaton a korosztályuknak megfelelő általános ismeretanyag mellett különlegesen nagy óraszámban foglalkoznak a művészeti szak- és kiegészítő tárgyak minél mélyebbre hatóbb elsajátításával. Az iskola igyekszik kitűnő oktatói, művésztanári testületén keresztül a hivatásos zenész-táncostudás és habitus mellett, a ma már nem csupán az amatőr mozgalmakra jellemző mérhetetlen lelkesedést, hanem a művészet iránti odaadást is adoptálni és továbbadni a tanulóknak.

Az intézményben folyó nevelés-oktatás középpontjában a cigány fiatalok több mint  60 éves hagyományra visszatekintő cigányzenei és a másfél évtizedre visszatekintő klasszikus zenei képzése, illetve hivatásos tánc- és zeneművészeti pályára történő felkészítése, valamint főiskolai beiskoláztatása áll.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Rajkó Oktatási és Művészeti Alapítvány
Telefon:+36-1-321-4825
Email:iskola@rajko.hu
Honlap:http://www.rajko-talentum.hu, http://www.talentumiskola.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Rajk%C3%B3-Talentum-T%C3%A1nc-%C3%A9s-Zenem%C5%B1...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek