Magonc Óvoda

1071 Budapest, Városligeti fasor 39-41. | +36-1-322-8041 | http://www.magoncovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk 1991. október óta működik Budapest Erzsébetváros Önkormányzatának intézményeként. A kezdetben 120 férőhelyes, 6 csoportos óvodát 2005-ben 8 csoportra bővítették. Engedélyezett létszámunk az Alapító okiratunk szerint 179 fő. A vidám dekorációkkal, színesen és praktikusan berendezett csoportszobákhoz egy-egy felújított, mosdó, öltöző is tartozik.

Jól felszerelt tornatermünk nem csak a testnevelés foglalkozások színtere. Itt rendezzük meg a gyermekek hagyományos ünnepeit (pl. Mikulás, Karácsony, Anyák napja, Ballagás, évzáró), a Mesenapot, interakatív kiállításokat, szülős délutánokat, előadóművészek, zenekarok műsorait.

Három kisebb foglalkoztatóban a fejlesztő-, logopédiai foglalkozások zajlanak, ill. az utazó gyógypedagógus szervez tevékenységeket, elfoglaltságokat a sajátos nevelési igényű gyerekeknek.

Só szobánkban kristálysó párával igyekszünk tiszta klímát teremteni, ahol óvodásaink hetirend és délután csoportjukkal választott időben látogathatnak.

VII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-322-8041
Email:magonc@magoncovoda.hu
Honlap:http://www.magoncovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek