Kópévár Óvoda

1078 Budapest, Murányi u. 27. | +36-1-342-4387 | http://www.kopevarovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hiszünk abban, hogy tudunk olyan óvodát teremteni, mely képes a változó és rohanó világban felnövő gyermekek kompetencia alapú nevelésére. Célunk a megszerzett tudás kreatív alkalmazása, a másság elfogadása, a környezete tisztelete, szeretete és gondozása.

Mindezek megvalósítása érdekében a családokat még szélesebb körben vonjuk be óvodánk életébe. Egy olyan őszinte, kölcsönös bizalmon alapuló légkörbe, ahol a problémákat minden szülő szívesen felveti tudva, hogy a megoldásokat közösen keressük meg.

Számunkra minden gyermek még az „átlagos” is más, egyedi, önálló személyiség, aki eltérő tulajdonságokkal, képességekkel, ismeretekkel, szokásokkal rendelkezik. Ezért egyéni bánásmódot, differenciált fejlesztést igényel. Az óvodáskorú gyermeket érzelmei vezérlik, utánzás illetve megtapasztalás útján tanul, fejlődik. Legfőbb tevékenysége a játék.

Nevelésfilozófiánk lényege: vegyük emberszámba a gyermeket, tekintsük partnernek, segítőként álljunk mellette, tiszteljük meg azzal, hogy igyekszünk őt teljes egészében megismerni, megérteni. A nevelés számunkra nem más, mint különböző tevékenységi formákba ágyazott nevelői hatások összessége a gyermekre. Ebből eredően igyekszünk minden tevékenységünkkel, értéket közvetíteni óvodásainknak.

VII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-342-4387
Email:info@kopevarovoda.hu
Honlap:http://www.kopevarovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek