Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakiskola és Szakközépiskola - Dob utcai Tagintézménye

1077 Budapest, Dob u. 85. | +36-1-322-6833 | http://www.erzsebetvarosiiskola.hu
Desktop

Általános iskola

Elsődleges célunk akár szülőként, akár pedagógusként, hogy gyermekeink szeressenek iskolába járni, és a tanulás meghatározó értékké váljon a számukra! Ennek érdekében tanítóink, tanáraink személyiségük egész lényével nevelik, oktatják a rájuk bízott gyermekeket. Alapos tárgyi tudás, pedagógiai felkészültség, következetesség, megújulási törekvés, egymás és diákjaik tisztelete jellemzi őket. Mindennapi munkánk során arra törekszünk, hogy következetes és féltő gondoskodással neveljük tanítványainkat is egymás iránti tiszteletre, a valódi értékek igényére, ezek keresésére és megteremtésére.

Szakközépiskola

A szakközépiskola 4 évfolyamán az általános képzés az érettségi vizsgára készít fel. A természettudományi tantárgyakat a 10. év végén lezárjuk, 11-12. évfolyamon a szakmai képzés óraszáma jelentősen nő. Nagy hangsúlyt fektetünk az érettségi vizsgára való felkészítésre, az kötelező érettségi tantárgyakból 11-12. évfolyamon a választható órakeretből több órát kapnak tanulóink. az idegen nyelvet, valamint a szakmai tantárgyak egy részét csoportbontásban tanítjuk. Az eredményes felkészítés érdekében lehetőség szerint a magyar és a matematika tantárgyakat szintenként, csoportbontásban tanítjuk.

A VII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Wifi:nincs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.