Csicsergő Óvoda

1073 Budapest, Dob u. 102. | +36-1-322-1686, +36-1-342-8375 | http://csicsergo.lapunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A megfelelő méretű csoportszobákhoz esztétikus mosdók, öltözők tartoznak. Szintenként egy-egy ebédlő áll rendelkezésünkre, ahol a csoportok két turnusban étkeznek. A közös rendezvényekhez szükséges teret minden szinten mobil falakkal lehet biztosítani.

Az óvoda alapvető működéséhez szükséges csoportszobákon túl, a gyermekek mozgásigényének kielégítésére nagyméretű, jól felszeret tornaterem ad lehetőséget. Jó időben a játszóudvaron és a csoportszobák előtti teraszokon játszhatnak a gyerekek. Mindezeket kiegészíti a gumitéglával borított tetőterasz, homokozóval, babaházzal.

Az épületben lift és mozgássérült mosdó is található. Az óvodapedagógusok munkáját logopédusok és fejlesztőpedagógusok segítik. A gyerekek fejlesztését nyugodt körülmények között,  külön erre a célra kialakított és felszerelt fejlesztő szobákban végzik.

VII. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-322-1686, +36-1-342-8375
Email:csicsergoovika@gmail.com
Honlap:http://csicsergo.lapunk.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek