Brunszvik Teréz Óvoda

1076 Budapest, Rózsák tere 6-7. | +36-1-322-4060 | http://brunszvikovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk, a Brunszvik Teréz Napköziotthonos Óvoda 1876 óta működik egy régi, de szépen felújított műemlék jellegű épületben. Nagy pedagógiai múlttal rendelkezik, az első Budapesti Óvónőképző Intézet valamikori gyakorló óvodája.

Hagyományaira és erkölcsi értékeire építve valósítunk meg egy olyan gyermekközpontú nevelést, melyben a gyermek szabadon játszik, és nagyfokú érzelmi biztonságának megteremtése mellett megkapja mindazt a nevelői gondoskodást, ami lelkileg, szociálisan és értelmileg személyiségének egészséges kibontakoztatásához szükséges. Valljuk, hogy a gyermek fejlődésének alapja a féltő-óvó, gondoskodó szeretet, a nyugodt, biztonságos légkör.

Óvodánk 4 csoportos. Csoportjaink homogén összetételűek. Biztosítottak mindazok a feltételek, amelyek az óvodáskorú gyermekek neveléséhez, fejlesztéséhez ideális körülményeket teremtenek. Minden csoportunkban 2 óvónéni foglalkozik a gyermekekkel, munkájukat 1 dadus is segíti. Csoportszobáink otthonosak, jól felszerelt tornateremmel és udvarral rendelkezünk.

VII. kerületi óvodai körzetek

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek