Erzsébetvárosi Bóbita Óvoda

1072 Budapest, Akácfa u. 32. | +36-1-321-3675 | http://www.bobitaovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Óvodánk Belső-Erzsébetváros szívében található. Csoportjaink vegyes összetételűek, ezáltal lehetőség nyílik arra, hogy a testvérek, barátok egy csoportba kerüljenek.

Gyermekeink nevelését, fejlesztését minden csoportban két óvodapedagógus, és a munkájukat segítő egy dajka látja el. Nevelőtestületünk szakmailag jól felkészült, sokszínű egyéniségek alkotják. Munkájukat színvonalasan látják el, mely köszönhető lelkesedésüknek, és a szakma iránti elkötelezettségüknek.

Céljainkat a gyerekekért való tenni akarás, az ő érdekeik középpontba állítása határozza meg. Gyermekközpontú nevelésünk a gyermeki személyiség tiszteletén, szeretetén alapul. Barátságos légkörben, a zavartalan játékra figyelve fejlesztjük gyermekeinket. Igyekszünk tevékenység-gazdag, örömteli óvodai életet biztosítani.

Fontosnak tartjuk a hátrányos helyzetben lévő gyermekekkel való foglalkozást, az esélyegyenlőséget célzó differenciált bánásmódot a kapcsolatok terén a partnerközpontú szemlélet kialakítását.

VII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-321-3675
Email:bobitaovi@mail.datanet.hu
Honlap:http://www.bobitaovoda.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek