ELTE Bárczi Gusztáv Gyakorló Általános Iskola és Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

1071 Budapest, Damjanich u. 41-43. | +36-1-461-3726 | http://barczigyakorlo.elte.hu
Desktop

Az 1981-ben alapított  gyakorlóiskola – a tanárjelöltek gyakorlati képzésén túl – kiemelt feladatának tekinti a beszédsérült, valamint különböző tanulási zavarokkal küzdő és tanulásban akadályozott gyermekek oktatását és nevelését.

Iskolánk helyi tanterve teljes mértékben megfelel a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által előírt tantervi követelményeknek; logopédiai- és tanulásban akadályozottak tagozatán egyaránt biztosítja a hozzánk érkező diákok egyéni képességeinek kibontakozását. Kislétszámú osztályainkban lehetőség nyílik a többszintű differenciált oktatás gyakorlatban történő megvalósulására; ezáltal nyitva utat az élményszerű tanuláshoz.

Intézményünk a belváros szívében, közvetlenül a Városliget mellett található; tantermei korszerű oktatástechnikai eszközökkel felszereltek, saját uszodával rendelkezik.

Nyitvatartás:

Tanítási időben és rendezvények függvényében.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-461-3726
Email:gyakiskola@barczi.elte.hu
Honlap:http://barczigyakorlo.elte.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek