Bonus Nyelviskola

1075 Budapest, Károly körút 9/C. fél. em. | +36-1-789-0314, +36-30-789-7393 | http://www.bonusnyelviskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünk 1998-ban alakult, kezdetben még kizárólag az angol nyelvtanulásra helyezve a hangsúlyt, s kifejezetten angol nyelviskolaként segítve a tanulni vágyókat. Napjainkra a nyelviskola az angol mellett német, spanyol, francia és olasz nyelv oktatására és nyelvvizsgáztatására is szakosodott, és Akkreditált Felnőttképzési Intézményként működik, ami a legrangosabb minősítésnek számít a nyelviskolák között.

A Bonus Nyelviskola szigorú minőségirányítási rendszer szerint, a Felnőttképzési Akkreditáló Testület előírásainak minden tekintetben megfelelő módon végzi nyelvoktatási és nyelvvizsgáztatási tevékenységét. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) által minősített és ajánlott nyelviskola, vagyis a hozzánk beiratkozók magas színvonalú nyelvi képzésben és segítőkész kiszolgálásban részesülnek, továbbá korrekt és precíz adminisztrációt biztosítunk számukra a nyelvtanfolyam kapcsán.

Az összes általunk indított nyelvtanfolyam államilag akkreditált, így a nyelvi képzések áfamentesek.

A Bonus Nyelviskola szeretettel vár minden nyelvtanulót Budapest szívében.

Oktatott nyelvek: angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.