Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium

1074 Budapest, Alsóerdősor u. 14-16. | +36-1-342-7773 | http://www.alsoerdosor.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk 8 évfolyamos általános iskolai és 4 évfolyamos középiskolai oktatást nyújt tanulóinak. Névadónk, Bárdos Lajos emlékéhez méltóan, kimagasló zenei képzéssel és gazdag kórusélettel segítjük elő tanulóink művészeti adottságainak kibontakoztatását, szabadidejük hasznos eltöltését és örömteli felnőtté válásukat. Néptáncosaink külföldön is szép sikereket érnek el, szerepet vállalva a magyar kultúra terjesztésében és a népi hagyományőrzésben.

Valamennyi alsó tagozatos tanulónk emelt óraszámban tanulja az ének-zenét, mert ez jótékonyan hat a tanulási képességekre is. Tanítóink az egyéni fejlesztés, a szöveges értékelés, a fejlesztő foglalkozások, a sikerélmény alapú és élményközpontú oktatás elemeivel alakítják ki az elemi készségeket, amelyre később a szaktárgyi oktatás építhet.

Felső tagozatos tanulóink körében az általános ismeretek elsajátítása mellett a tehetséggondozás kap szerepet. 5-6. osztályban évfolyam szintű nívócsoportban tanulják a matematikát jó képességű tanulóink.

A VI. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Wifi:nincs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek