Állatorvos-tudományi Egyetem

1078 Budapest, István u. 2. | +36-1-478-4100 | http://www.univet.hu
Desktop

A budapesti Állatorvostudományi Egyetem Magyarország egyetlen felsőoktatási intézménye, amely állatorvosokat képez. A karon állatorvos doktor, biológia és alkalmazott zoológus szakon folyik alapképzés, a felsőfokú végzettséggel rendelkezők pedig a doktori iskolában szerezhetnek tudományos fokozatot. A karon több mint két évszázada megszakítás nélkül folyik az állatorvosképzés, amióta a világon az elsők között megalakult intézményünk.

Az Állatorvostudományi Egyetem kisállatklinikáját három tanszék munkatársai működtetik.

2016. július 1-től az Állatorvostudományi Kar kivált a Szent István Egyetemből és Állatorvostudományi Egyetem néven önálló intézménnyé alakult.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-478-4100
Honlap:http://www.univet.hu
Facebook:https://www.facebook.com/UnivetHU
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek