Bischitz Johanna Integrált Humán Szolgáltató Központ

1072 Budapest, Nyár u. 7. | +36-1-413-3631 | http://www.bjhuman.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az intézet 2012 márciusában az Erzsébetvárosi Egyesített Szociális és Gyermekjóléti Intézmény (ESZGYI) és az Erzsébetvárosi Egészségügyi Szolgálat (ERESZ) egyesülésével, jogutódlással jött létre, és vette fel Bischitz Johanna nevét.

A gyermek- és ifjúságvédelem, a családsegítés, az idősellátás helyének és szerepének értelmezése Erzsébetváros életében nem jelent mást, mint kifejezni azt, hogy e feladat milyen pozíciót tölt be helyi társadalmunk életében. Szakmai programjaink is tükrözik azt az önkormányzati és intézményi filozófiát, melyben megmutatkozik, hogy e feladatkörrel szemben milyen elvárások fogalmazódnak meg, ennek fényében milyen a feladat-meghatározás, s mindebből eredően hogyan alakul a szociális szolgáltatások mozgástere.

Kerületünk lakosságának szociális helyzete, a támogatásra szoruló családok, az egészségkárosodással élő idősödő emberek, nyugdíjasok gondjaiban nyújtott támogatás az önkormányzat egyik legfontosabb, s egyben legnehezebben megoldható feladatai közé tartozik. E feladat nem csupán a szociális törvény léte okán ró kötelezettségeket intézményünkre, hiszen tudjuk, hogy törvényi kötelezés nélkül is vannak teendőink ott, ahol csökken az életerő és a jövedelmek lassú elértéktelenedése egyre nehezebbé teszi a napi életet.

Intézetünk 3 fő pillér mentén nyújt szolgáltatásokat Erzsébetváros lakosságának:

  • idősellátás,
  • egészségügyi ellátás
  • család- és gyermekjóléti ellátások

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-413-3631
Email:info@bjhuman.hu
Honlap:http://www.bjhuman.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bjhuman
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek