Tesla Budapest Kulturális Központ

1075 Budapest, Kazinczy u. 21/C. | +36-30-952-1737, +36-30-519-5922

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Tesla Budapest Kulturális Központ 2014 nyarán nyitotta meg kapuit a VII. kerületi szórakoztató negyed közepén, a Kazinczy utca 21-es szám alatt. A háromszintes, korábbi trafóházként működő art deco épület és az Elektrotechnikai Múzeummal közös udvar az igényes szórakozást hivatott szolgálni zenei, kulturális, képzőművészeti és gasztronómiai rendezvények által.

A földszinti klub éjjel a legkorszerűbb hang- és fénytechnikával felszerelt, Európai színvonalú zenei programokat és előadókat felvonultató elegáns szórakozóhely, nappal pedig a közösségi és kulturális élet színtere.

A középső szint, az első emelet, egy napos loft minimál-indusztriál stílusban, amely kiállításoknak, divatbemutatóknak, konferenciáknak és egyéb céges rendezvényeknek ad helyet.

A harmadik emelet pedig egy színházi tér-együttes (színházterem, próbaterem), mely kialakításából fakadóan szintén használható céges rendezvényekre, sajtótájékoztatókra.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.